Erfrecht

Wanneer er zich problemen voordoen bij de afhandeling van een nalatenschap doet u best een beroep op een advocaat erfrecht. Er komt immers heel wat bij kijken en de regels zijn vaak complex. Daarenboven ontvouwen de problemen zich in een voor de nabestaanden moeilijke periode waarin de emoties de overhand durven nemen.


Waarom een advocaat erfrecht?

Door onze jarenlange expertise en klare kijk zijn onze medewerkers gespecialiseerd in het erfrecht het best geplaatst om u bij te staan van begin tot eind.

Voelt u zich niet helemaal comfortabel bij de vereffening en verdeling van een nalatenschap, betwisting van een testament, een schenking of aangifte van nalatenschap? Doe dan een beroep op een specialist erfrecht.


Minnelijke oplossing

We proberen allereerst tot een minnelijke oplossing te komen. Dit doen we d.m.v. dialoog en onderhandelingen. We zijn daarin de behartiger van uw belangen en zoeken naar een oplossing en een compromis.


Juridische stappen

Indien de minnelijke weg geen uitkomst biedt ondernemen we juridische stappen en wordt het geschil aan de familierechtbank voorgelegd. We staan daarbij garant voor een minutieuze opvolging waardoor u met een gerust gemoed de zorg en opvolging aan ons kan toevertrouwen.


Bemiddelaar

U houdt het erfrechtelijk geschil liever uit de rechtbank? Ook als bemiddelaar zoeken wij samen met u graag actief naar de beste oplossing.

Meer weten over bemiddeling >


Advocaat nodig?
Kristoff Simons
Raad en daad

Vragen over uw eigen situatie?

Indien u omtrent uw eigen situatie vragen heeft, aarzel dan niet om ons kantoor te contacteren zodat wij u met raad en daad kunnen bijstaan.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Nieuws & Inzichten

Zorgvolmacht, twee oudere mensen hand in hand

De zorgvolmacht: wie, wat, waar en vooral wanneer?

Hoe kunnen we elkaar daarbij het beste en liefst zo (juridisch) waterdicht mogelijk beschermen wanneer we niet meer in staat zijn om…

Lees meer >

Als moeder erkenning door vader weigeren?

U blijkt zwanger te zijn van uw ex-partner en die ex-partner wenst zijn juridische afstammingsband ten aanzien van het (ongeboren) kind…

Lees meer >

Verschil tussen trouwen en wettelijk samenwonen

Jij en je partner hebben al enige tijd een relatie en wensen de volgende stap te zetten. Jullie stellen zich echter de vraag of er wel…

Lees meer >

Advocaat nodig?
Kristoff Simons

Kristoff Simons

Advocaat Erfrecht


Vragen?

Heeft u vragen over uw eigen situatie, aarzel dan niet om met ons contact op te nemen.

Neem contact op