Erfrecht

Wanneer er zich problemen voordoen bij de afhandeling van een nalatenschap doet u best een beroep op een advocaat erfrecht. Er komt immers heel wat bij kijken en de regels zijn vaak complex. Daarenboven ontvouwen de problemen zich in een voor de nabestaanden moeilijke periode waarin de emoties de overhand durven nemen.


Waarom een advocaat erfrecht?

Door onze jarenlange expertise en klare kijk zijn onze medewerkers gespecialiseerd in het erfrecht het best geplaatst om u bij te staan van begin tot eind.

Voelt u zich niet helemaal comfortabel bij de vereffening en verdeling van een nalatenschap, betwisting van een testament, een schenking of aangifte van nalatenschap? Doe dan een beroep op een specialist erfrecht.


Minnelijke oplossing

We proberen allereerst tot een minnelijke oplossing te komen. Dit doen we d.m.v. dialoog en onderhandelingen. We zijn daarin de behartiger van uw belangen en zoeken naar een oplossing en een compromis.


Juridische stappen

Indien de minnelijke weg geen uitkomst biedt ondernemen we juridische stappen en wordt het geschil aan de familierechtbank voorgelegd. We staan daarbij garant voor een minutieuze opvolging waardoor u met een gerust gemoed de zorg en opvolging aan ons kan toevertrouwen.


Advocaat nodig?
Kristoff Simons

Kristoff Simons

Advocaat Familierecht


Vennoot van het kantoor en fulltime actief als advocaat sedert 1992. Gespecialiseerd in het familierecht.

Meer over Kristoff Simons >

Raad en daad

Vragen over uw eigen situatie?

Indien u omtrent uw eigen situatie vragen heeft, aarzel dan niet om ons kantoor te contacteren zodat wij u met raad en daad kunnen bijstaan.

  Nieuws & Inzichten

  Een groeiend takje tussen een hoop geld

  Erfrechtelijke regelingen in de relatie stiefouder en stiefkind

  Volgens de laatste Vlaamse cijfers zou minstens 1 op de 10 gezinnen bestaan in de vorm van een nieuw samengesteld gezin. Deze…

  Lees meer >

  Het colosseum in Rome

  Voortaan geen discussies meer tussen ex-partners over de kostprijs van de Romereis van dochter- of zoonlief?

  Klinkt het u bekend in de oren? Mijn kind zit in het zesde middelbaar en de school organiseert een reis tijdens de paasvakantie naar…

  Lees meer >

  Met kind in het bos

  Verblijfsregeling voor kinderen in tijden van coronacrisis

  Voor veel gezinnen hebben de maatregelen tegen het coronavirus een directe impact op het dagelijks leven, maar de maatregel doet nog…

  Lees meer >

  Advocaat nodig?
  Kristoff Simons

  Kristoff Simons

  Advocaat Familierecht


  Vennoot van het kantoor en fulltime actief als advocaat sedert 1992. Gespecialiseerd in het familierecht.

  Meer over Kristoff Simons >

  Vragen?

  Heeft u vragen over uw eigen situatie, aarzel dan niet om met ons contact op te nemen.

  Neem contact op