advocaat | vennoot

Vennoot van het kantoor en fulltime actief als advocaat sedert 1992.

Gespecialiseerd in familierecht.

Daarnaast is Kristoff Simons erkend bemiddelaar in familiezaken, Lokaal Ombudsman bij de Brusselse balie en tevens lid van het Bureau van de Federale Bemiddelingscommissie.

Sinds 2021 verzorgt hij als docent de opleiding ‘bemiddelaar in familiale zaken’ bij NEW DEAL ACADEMY.


Anouk van Rymenant

advocaat | vennoot

Anouk van Rymenant maakt sedert 1997 deel uit van de Brusselse balie.

Gedurende een tiental jaren verbonden geweest aan een Brussels advocatenkantoor gespecialiseerd in verkeers- en verzekeringsrecht.

In 2007 trad zij toe tot het kantoor DUX | LAW waar zij zich hoofdzakelijk toelegt op dossiers inzake aansprakelijkheids-, verzekerings- en verkeersrecht.


advocaat | vennoot

In juni 2015 is Charlotte Lerat afgestudeerd aan de Vrije Universiteit Brussel met als specialisatie strafrecht.

In september 2015 legde ze de eed af aan de Balie te Brussel en maakt sindsdien deel uit van het advocatenkantoor DUX | LAW.


Christel Lammens

advocaat

Christel Lammens studeerde in 2004 af aan de Université Catholique de Louvain.

Ze is sinds 2005 actief bij de Franse Orde van Advocaten te Brussel en heeft zich ondertussen gespecialiseerd in het personen- en familierecht.


Maarten Schobben

advocaat

Maarten Schobben is in 2014 afgestudeerd aan de Katholieke Universiteit Leuven als Master in de Rechten, specialisatie strafrecht en Europees en internationaal recht.

Hij beschikt daarnaast over een diploma Rechtspraktijk en een diploma zakelijk vertaler/tolk.

In september 2014 legde hij zijn eed af aan de Balie te Limburg en is sinds mei 2017 verbonden bij de Balie te Brussel. Hij maakt sinds 2017 deel uit van het kantoor DUX | LAW.


An-Sofie Desmet

advocaat

An-Sofie behaalde haar Master in de rechten aan de Katholieke Universiteit Leuven in 2016. Haar honger naar juridische kennis was echter nog niet gestild en een jaar later behaalde zij haar Master in het notariaat.

In september 2017 vervoegde zij de balie van Mechelen en ging aan de slag als advocate in een Mechels kantoor.

Sinds april 2021 versterkt zij onze DUX | LAW-familie.


Laura Liekens

advocaat

Laura Liekens studeerde aan de Vrije Universiteit Brussel en behaalde haar masterdiploma in de rechten in 2018.

Ze behaalde dit diploma in de afstudeerrichting fiscaal recht.

Ze legde in oktober 2018 de eed af aan de Balie Provincie Antwerpen en maakt sinds juni 2020 deel uit van het advocatenkantoor DUX | LAW.


Annelies Dumoulin

advocaat

Annelies Dumoulin studeerde aan de Katholieke Universiteit Leuven waar zij in 2015 een bachelorsdiploma in de Pedagogische Wetenschappen behaalde. In juni 2019 behaalde zij haar masterdiploma in de rechten met als specialisatie privaatrecht alsook internationaal en Europees recht.

Ze legde in september 2019 de eed af aan de Nederlandstalige balie van Brussel en maakt sindsdien deel uit van het advocatenkantoor DUX | LAW.


Louise Versin

advocaat

Louise Versin studeerde juni 2019 af aan de Katholieke Universiteit Leuven met als specialisatie strafrecht.

Ze legde in september 2019 de eed af aan de balie van Leuven en maakt sinds maart 2020 deel uit van het advocatenkantoor DUX | LAW.


Fabian Hermans

advocaat

Fabian studeerde aan de Katholieke Universiteit Leuven waar hij zijn master in de rechten behaalde in 2020, specialisatie privaatrecht en fiscaal recht.

Aansluitend behaalde Fabian zijn master na master fiscaliteit.

Hij legde zijn eed af in september 2021 en startte zijn professionele loopbaan DUX | LAW.


Pieter Van Noyen

operations & legal

Pieter is meertalig en opereert op een dynamische wijze vanuit het zenuwcentrum van het kantoor. Hij staat in voor de praktische organisatie en houdt zich bezig met meer juridische aangelegenheden.

Daarnaast ziet hij als functionaris voor gegevensbescherming toe op de correcte verwerking van persoonlijke en privacygevoelige informatie.


Astrid Goossens

operations

Astrid studeerde in juni 2017 af aan de Katholieke Universiteit Leuven als Master in de Rechten.

Ze staat in voor de praktische organisatie van het kantoor, is de schakel tussen de medewerkers en de cliënten en houdt zich verder bezig met de financiële aspecten en de boekhouding.