Jessica Hennioui doet haar intrede als nieuwe advocaat-vennoot bij DUX | LAW

12 februari 2021

Nieuwe vennoot Jessica Hennioui

Als tweede intredende vennoot stellen wij jullie deze week graag voor: Jessica Hennioui.

Kersverse mama van haar tweede kindje, maar de combinatie met haar nieuwe functie als advocaat-vennoot schrikt deze topadvocate allerminst af!

Hoofd van de sectie huur- en economisch recht

Haar Master in de Rechten behaalde ze in 2012, waarna ze als Tax Advisor aan de slag ging bij KPMG. Reeds tijdens haar stage bij een kantoor in de rand rond Brussel specialiseerde ze zich in het huurrecht, sociale zekerheidsrecht, administratief recht en contracten- en verbintenissenrecht.

Ze deed nog twee jaar ervaring op bij een groter Brussels kantoor en vervoegde DUX | LAW in 2017.

Vandaag, amper 4 jaar later, staat ze aan het hoofd van onze sectie huur- en economisch recht en is zij de go-to persoon voor al uw problemen inzake huurrecht, ondernemingsrecht, bouwrecht en contracten- en verbintenissenrecht.

Perfect tweetalig Nederlands-Frans en met een onnavolgbare dosis kennis en passie voor het vak, zijn wij blij en vereerd dat zij de volgende stap in haar carrière zet bij DUX | LAW.

Proficiat Jessica!

Volgende week en dus last but not least: onze derde nieuwe intredende vennoot en topadvocate Anouk van Rymenant.


Raad en daad

Vragen over uw eigen situatie?

Indien u omtrent uw eigen situatie vragen heeft, aarzel dan niet om ons kantoor te contacteren zodat wij u (vanop de nodige afstand) met raad en daad kunnen bijstaan.

Neem contact op