Anouk van Rymenant, topadvocate, bemiddelaar én vennoot!

7 maart 2021

Nieuwe vennoot Anouk van Rymenant

De laatste, maar niet de minste! Deze week onze derde nieuwe intredende vennote, Meester Anouk van Rymenant!

Anouk maakt reeds sinds 1997 deel uit van de Brusselse balie. Zeggen dat zij bakken ervaring heeft is dus een behoorlijk understatement. Gedurende een decennium resideerde zij als het ware in het Justitiepaleis in onze hoofdstad. Noem pleiten dus gerust haar tweede natuur.

In 2007 besliste zij met al haar ervaring de overstap te maken naar DUX | LAW. Reeds 14 jaar lang brengt zij op een begeesterende wijze haar gedrevenheid over op de nieuwe generatie advocaten. Ook al is Anouk vandaag niet langer iedere dag te vinden in het Justitiepaleis, “die met die blonde krullen” kennen ze daar nog steeds.

Sectiehoofd Invorderingen en Erkend Bemiddelaar

Ondertussen beheert zij een uitgebreide cliëntenportefeuille in uiteenlopende rechtstakken en stuurt zij als sectiehoofd onze sectie invorderingen aan. Naast retributies en invorderingsrecht, kennen ook het aansprakelijkheidsrecht en het straf- en verkeersrecht voor haar geen geheimen.

In 2020 erkend als bemiddelaar in Burgerlijke en Handelszaken, legt zij zich nu ook toe op het zoeken naar (en vinden van) evenwichtige oplossingen in uiteenlopende geschillen.

Omwille van het parcours dat Anouk aflegde vormt zij een ongezien sterk paar schouders onder ons vernieuwde kantoor.

Wij zijn dan ook apetrots op deze ijzersterke dame!

Proficiat Anouk!


Raad en daad

Vragen over uw eigen situatie?

Indien u omtrent uw eigen situatie vragen heeft, aarzel dan niet om ons kantoor te contacteren zodat wij u (vanop de nodige afstand) met raad en daad kunnen bijstaan.

Neem contact op